Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Schiphol Taxi Delft

Schiphol Taxi Delft

Schiphol Taxi naar Delft

Altijd een vaste prijs vooraf, op tijd en veilig van deur tot deur.

U kunt een taxi in Delft altijd het beste van te voren bestellen. Gaat u op vakantie en naar Schiphol dan kan de taxi naar Schiphol al besteld worden zodra u de tickets in huis heeft. Annuleren is toch gratis tot de avond van vertrek, en u weet zeker dat er op de afgesproken datum een taxi bij u in Delft voor de deur staat.
U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Een taxi van Delft naar Schiphol Luchthaven kost ‚ā¨ 75, Dit is het vaste netto-tarief, er komen geen andere kosten bij.geen nachttarieven,¬† geen extra kosten voor bagage. altijd Prive vervoer (Geen deeltaxi).
U kunt hier meteen boeken van Delft naar Schiphol via Online Reserveren of Bel: 070 260 1445.

Altijd een laag tarief en gratis annuleren

Gewoon simpel een all-in vast bedrag voor een Schipholtaxi, en u weet meteen wat de kosten zijn voor aanvang taxirit, dag en nacht zeven dagen in de week!
Een taxi die u bijvoorbeeld aantreft op een taxistandplaats is een stuk duurder. U moet dan maar afwachten wat er aan het einde van de rit naar Schiphol op de meter staat, en moet er niet aan denken dat u in een file komt, want dan betaalt u ook nog eens wachtgeld.

Onze Schiphol taxi service is er speciaal voor inwoners van Delft en omstreken, voor zowel individuen als groepen, met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Schiphol Taxi Den Haag

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Delft - Eindhoven Airport

Een priv√© taxi van Delft naar Eindhoven¬† ‚ā¨ 155.00

Delft - Schiphol Airport

Een priv√© taxi van Delft naar Schiphol¬† ‚ā¨ 95.00

Delft - Brussels Airport

Een priv√© taxi van Delft naar Brussels¬† ‚ā¨ 210.00

unnamed-1-1.png
Beheer je boeking online

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

fixed_price_taxi-removebg-preview-1.png
Vaste Tarieven

We gebruiken de taxameter-prijzen niet. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt, er komen geen andere extra kosten bij.

cancel_agreement_cancellation-512-1.png
Gratis annuleren

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

secure-payment.png
Online Betalen

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

90471.png
Persoonlijke service

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

Schiphol taxi service Delft ‚ā¨95

Express Taxi Delft | Mercedes wagenpark | PIN/Creditcard betaling mogelijk | Haal en breng service Delft Schiphol | Boek online uw Schiphol taxi in Delft | 24/7 een Schiphol taxi beschikbaar in Delft | Chauffeurs in pak | Zowel zakelijk als particulier taxi vervoer | Kies voor comfort en luxe.

Met de taxi vanuit Delft naar Schiphol ? Dan zit u bij Express Taxi Delft aan het juiste adres. Waarom zelf rijden !? Kies voor comfort, neem een betrouwbare Schiphol taxi vanuit Delft naar Schiphol. 24u per dag en 7 dagen per week is er een Schiphol taxi beschikbaar voor het vervoer vanuit Delft naar Schiphol.

Natuurlijk brengen wij onze klanten niet alleen naar Schiphol vanuit Delft, onze taxi chauffeurs halen u desgewenst ook weer op vanaf Schiphol.

 

Waarom zou ik online boeken?

Een taxi naar Schiphol Airport bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Gewoon simpel een all-in vast bedrag.

Schiphol Taxi naar Delft

Voordelen Schiphol taxi service Delft

Een Schiphol taxi reserveren bij Express Taxi Delft betekent volop kwaliteit, gemak, gegarandeerd een veilige rit en service op maat voor iedere klant. Onze Schiphol taxi service in Delft staat al jaren bekent als èèn van de betere in Delft en de omgeving van Delft. Onze Schiphol taxi service in Delft onderscheid zich van andere taxibedrijven in Delft d.m.v. luxe taxi’s, taxi chauffeurs in pak, free WiFi in de taxi, afspraak is afspraak mentaliteit, PIN/Creditcard betaling mogelijk, bedrijven en/of instellingen rijden op rekening en ga zo maar door….

Of het nou gaat om een Schiphol taxi, VIP/zakelijk vervoer, trouwvervoer, evenementen vervoer, taxi na een avondje uit of welke activiteit dan ook Express Taxi Delft biedt 24u per dag en 7 dagen per week de taxi service waar iedere klant recht op heeft.

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

Wij horen graag uw feedback

Kwaliteit staat centraal in het werk van Express Taxi. Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt!

Veelgestelde vragen

Heb je de informatie die je zocht niet gevonden? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag op weg.

Dit is geen enkel probleem. Omdat u het juiste vluchtnummer heeft doorgegeven kunnen wij precies zien hoe uw vlucht ervoor staat. De chauffeur zal dus gewoon op tijd voor u klaar staan.

Wilt u onderweg naar Schiphol nog collega’s, vrienden of familie ophalen, dan is dat geen probleem. Geef het even door per telefoon via online fornulier en we rekenen de juiste prijs even voor u uit. Meestal scheelt het zo’n 10 euro per extra adres in dezelfde gemeente.

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online annuleren of wijzigen in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen. Voor reserveringen die gemaakt zijn via het Call Center, verzoeken wij u contact op te nemen met de betreffende vestiging of met het Call Center via telefoonnummer +31 (0)702601445.