Bierkade 2e

2512 AA, Den Haag

+31 70 260 1445

Schiphol Taxi Den Haag

Schiphol Taxi Den Haag

Altijd een vaste prijs vooraf, op tijd en veilig van deur tot deur.

Schiphol Taxi van en naar Den Haag

Een taxi Den Haag nodig? Het maakt niet uit waar je bent of waar je naartoe moet: een taxi bestellen doe je heel gemakkelijk en snel online. Het is onder andere mogelijk om je taxi Den Haag via Express Taxi bestellen.

Onze Schiphol taxi service is er speciaal voor inwoners van Den Haag en omstreken, voor zowel individuen als groepen, met professionele en persoonlijke service tegen betaalbare prijzen.

Dé specialist voor luchthavenvervoer

Taxi Den Haag Schiphol verzorgt uw taxivervoer van en naar Schiphol en andere luchthavens. Bij ons bent u ervan verzekerd dat er een nette chauffeur bij u voor komt rijden. Niet onbelangrijk is dat wij tot de goedkoopste behoren op het gebied van luchthavenvervoer. Voor een betrouwbare en goedkope Schiphol taxi bent u bij Taxi Den Haag Schiphol aan het juiste adres. Goedkoop met de taxi en of taxibusje van Den Haag naar Schiphol.

Schiphol Taxi Den Haag

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Den Haag - Eindhoven Airport

Een priv√© taxi van Den Haag naar Eindhoven¬† ‚ā¨ 155.00

Den Haag - Schiphol Airport

Een priv√© taxi van Den Haag naar Schiphol¬† ‚ā¨ 65.00

Den Haag - Brussels Airport

Een priv√© taxi van Den Haag naar Brussels¬† ‚ā¨ 210.00

unnamed-1-1.png
Beheer je boeking online

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

fixed_price_taxi-removebg-preview-1.png
Vaste Tarieven

We gebruiken de taxameter-prijzen niet. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt, er komen geen andere extra kosten bij.

cancel_agreement_cancellation-512-1.png
Gratis annuleren

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

secure-payment.png
Online Betalen

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

90471.png
Persoonlijke service

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

Taxi naar Schiphol Amsterdam: Wij zijn altijd op tijd

Helaas komt het voor dat een vlucht weleens vertraagd of geannuleerd wordt. Wij houden dit graag voor u in de gaten zodat u niet te laat op de vluchthaven aankomt. Daarom raden wij u aan om uw boekingsnummer altijd in te vullen tijdens het boeken van een taxi naar Schiphol.

Wanneer u na de terugvlucht gebruik maakt van onze taxi dienst, houden wij ook uw vlucht in de gaten. Zo zorgen wij dat ook bij eventuele gewijzigde vluchttijden we er op tijd zijn. Uiteraard geven wij vooraf door waar wij op u zullen wachten.

Waarom zou ik online boeken?

Een taxi naar Schiphol Airport bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Gewoon simpel een all-in vast bedrag.

Schiphol Taxi Den Haag

Een priv√© taxi van Den Haag naar Schiphol boekt u met Express Taxi nu online al voor ‚ā¨ 110.00¬† ‚ā¨ 65.00

We gebruiken de taxameter-prijzen niet. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt. De prijs wordt berekend op basis van de kortste route.

Soms moet de bestuurder een andere route nemen in geval van verkeersongeluk of een ongeval. In elk geval betaal je de vaste vergoeding die je van tevoren hebt afgesproken. Geen verborgen kosten!

Door bij ons te boeken, bent u verzekerd van een vaste prijs. Dat bespaart u maar liefst 50% in vergelijking met een reguliere taxi die op de meter rijdt.

Meet and Greet Service

Betaalmogelijkheden

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende diensten, zoals iDeal, Mastercard, Visa, AMEX en Paypal. Voor ieder wat wils. U kunt natuurlijk ook contant aan de chauffeur betalen.

Wij horen graag uw feedback

Kwaliteit staat centraal in het werk van Express Taxi. Wij vinden het belangrijk dat onze Klanten tevreden zijn over onze dienstverlening en de resultaten. Daarom horen wij graag wat u van ons vindt!

Howard W
Howard W
TripAdvisor
Read More
I was recently traveling for business to The Hague, Netherlands and debating whether I should haul my luggage and carry onto the train at Schiphol Airport. I would have had to take the train to Den Haag Centraal and then either a bus/tram or a taxi to my hotel ....
Tim Jansen
Tim Jansen
TripAdvisor
Read More
heb al 2 jaar op rij Express Taxi gebruikt wanneer ik op vakantie ga en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld, de laatste keer hadden we een uur vertraging en onze chauffeur heeft al die tijd geduldig op ons ...
D Persoon
D Persoon
Google Reviews
Read More
Fijne heen-en terugreis gehad. Chauffeurs stipt op tijd, comfortabele auto. Via sms op Schiphol info mbt waar chauffeur staat, kenteken vd auto en tel nr. Relaxed begin en einde van je vakantie ...
Emilie dH
Emilie dH
TripAdvisor
Read More
I am so happy I picked Express Taxi Service. Reservation online was easy and confirmed within minutes. My flight was delayed an hour, which meant that my driver had to wait at Schiphol for my arrival. I received a Whatsapp message when I connected ...
D Persoon
D Persoon
Google Reviews
Read More
Wonderful and reliable service. Always on time; spotless, new MB cars. Drivers are safe and friendly. We use them for every trip to AMS, which has been over two dozen during the last three years. Cannot recommend them enough!
Previous
Next

Taxi Den Haag Centrum

Of je nu een taxi Den Haag Centraal, Hollands spoor nodig hebt, een taxi naar Schiphol of een van de andere locaties, we rijden je overal naartoe. Waar in Den Haag je ook staat en waar je ook naartoe wilt. een taxi bestel je eenvoudig en snel online, We komen je op de afgesproken tijd halen en brengen je van A naar B.

Schiphol Taxi Den Haag

Taxi naar bezienswaardigheden in  Den Haag

Den Haag heeft met haar moderne skyline en historische centrum meer te bieden dan de politieke instituties waar de stad om bekend staat, zoals shoppen, sightseeing, en uitgaan; hier zijn onze tips.

Nederland in het klein is een absolute aanrader voor jong en oud. Madurodam is een leuke miniatuurstad bevindt zich in Den Haag en is met de taxi heel goed bereikbaar.

In Den Haag bevindt zich het politieke hart van Nederland op het Binnenhof. Altijd al willen zien hoe het parlement eruit ziet? Dat kan met een rondleiding door de Eerste en Tweede Kamer. 

Voor iedereen die van kunst houdt is het Mauritshuis een absolute aanrader om te bezoeken. Met indrukwekkende schilderijen uit de Gouden Eeuw heeft dit museum een uitgebreide collectie.