Taxi naar Brussel Airport

Altijd een vaste prijs vooraf, op tijd en veilig van deur tot deur.

Per taxi van en naar Brussel Airport

Heb je een taxi naar Brussel Airport nodig? Onze chauffeurs staan klaar om je van en naar Brussel Airport te brengen. Bestel je taxi vanuit heel Nederland voor een scherp tarief online!

Wilt u een taxi Brussel Airport boeken? Dan kunnen we u vanuit heel Zuid Holland vervoeren. Uiteraard hangt de prijs hiervoor af van de plaats waar vandaan u vervoert zal worden. U profiteert altijd van de laagste prijs voor een taxirit als u deze boekt bij Express Taxi.
Doordat we geen straattaxi zijn en dus alleen luchthavenvervoer aanbieden, kunnen we hiervoor de prijzen erg laaghouden.

Om in aanmerking te komen voor de speciale tarieven vragen wij om minimaal 8 uur van tevoren te reserveren zodat wij uw vervoer zorgvuldig kunnen inplannen en uitvoeren. Indien u niet binnen 8 uur reserveert gelden onze algemene taxi tarieven.

Vaste Taxi Tarieven

Wij rijden niet met metertarieven. De prijs die u ziet op onze site, is de prijs die u betaalt. Er zijn geen extra kosten achteraf.

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

Eindhoven Airport

Een privé taxi van Den Haag naar Eindhoven  € 155.00

Schiphol Airport

Een privé taxi van Den Haag naar Schiphol  € 59.00

Brussels Airport

Een privé taxi van Den Haag naar Brussels  € 210.00

unnamed-1-1.png
Beheer je boeking online

Wil je een wijziging aanbrengen, dan kun je dit online doen. De link hiervoor vind je in de bevestiging die je in je e-mail krijgt.

fixed_price_taxi-removebg-preview-1.png
Vaste Tarieven

We gebruiken de taxameter-prijzen niet. De prijs die u online ziet, is de prijs die u betaalt, er komen geen andere extra kosten bij.

baby-1.png
Kinderstoelen

Wij beschikken over universele kinderstoeltjes. Indien u gebruik wilt maken kunt u dit aangeven op het reserveringsformulier.

cancel_agreement_cancellation-512-1.png
Gratis annuleren

Online gemaakte reserveringen kunt u uitsluitend online kostenlos annuleren. Daaraan zijn geen kosten verbonden

secure-payment.png
Online Betalen

U kunt vooraf veilig online betalen via verschillende methoden, U kunt natuurlijk ook pinnen of contant aan de chauffeur betalen.

90471.png
Persoonlijke service

Vertrekt uw trein op tijd? Is uw vlucht vertraagd? Wij houden eventuele vertragingen voor u in de gaten.

Waarom zou ik online boeken?

Een taxi naar Schiphol bestellen via deze website garandeert u dat u zeker niet teveel betaalt. U betaalt bij ons geen voorrijkosten en geen wachtgeld onderweg, als u bijvoorbeeld met de taxi in de file komt te staan.

Gewoon simpel een all-in vast bedrag.

Long Distance Specialist

Altijd een vaste prijs vooraf, op tijd en veilig van deur tot deur.